tisdag 24 juni 2008

Avgiftning

Jag skrev förut att det skulle vara intressant och bra med lite avgiftning från börsberoendet. Det blev inte så mycket av det, nu för tiden kan man ha nästan lika bra koll på börsen med sin mobil. Dessutom funkar det bra att köra google reader på mobilen, så bloggarna behöver man inte heller missa. Kort sagt - ingen avgiftning.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fel läge för en avgiftning med dessa kursrörelser, det finns pengar att tjäna!

Anonym sa...

Dags för en liten uppdatering snart? :-)

Anonym sa...

Hur går det med bloggambitionerna? Verkar vara lite si och så.. trist.

Anonym sa...

Tja! Har precis öppnat en blogg, blev inspirerad av Hurjagblirrik och miljonär innan 30. Har nu börjat läsa lite förstrött bland alla ekonomi bloggar och hittade din. Bra, skrivet hög kompetens med en ödmjuk ton, jag föll direkt. Hoppas du fortsätter att skriva. //P55

Life sa...

Haha, har hört att man kan byta liv med någon på någon kanal. Kan jag få välja dig och din vardag ;-) i ... låt säga några år? Ett par månader då? Fem veckor??? Kanske avgiftningen hade gått som en dans för dig då, hehe. Om du varit i mina kläder.

Har inte läst igenom hela din blogg men det lilla jag läst har varit intressant. Vad jag för mitt liv inte förstår är; Har du barn? (uppfattade det så) Hur i hela fridens dagar kan du i så fall jobba full tid och ha dessa pengar att tillgå?!? För mig skulle det vara en guldgruva att låta bli att se mina små tjejer stå i fönstret varje morgon och vinka på sin mamma (mig), se deras ledsna ögon och deras vädjande blick som säger: "Åh mamma, vi vill ju att du ska stanna så vi får en mysig morgonstund ..." Jag lämnar dem klockan sex, sen får de klara sig själva och den äldsta är tio ... Nu vet jag inte alls hur din situation ser ut, jag kanske drar alldeles för snabba och helt fel slutsatser, men någonstans läste jag att du funderade över dina 100%. Det tycker jag att du ska fundera på igen. Barn är livets kardemumma. Ta vara på den tiden man får med dem. Jag kommer tillbaka =)

Malte sa...

Hallå, intressant blogg som skiljer sig från många liknande bloggar. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig. Skicka ett mail till maltejansson@gmail.com, så ska jag förklara mig.

Vänligen,

Malte

Barren Wuffett sa...

Bra blogg.

asd sa...

Kan du inte börja blogga igen?

Anonym sa...

Har ditt uppehörande med bloggen att göra med att PARE rasat med 50% sedan ditt sista inlägg? Hoppas du överlevt och kanske börjat fundera på diversifieringar framöver.. Vore kul med en uppdatering oavsett hur det går.

Anonym sa...

Jag tror den blivande miljardären ifråga brände sig ordentligt i senaste nedgången. Det var många stora planer (har läst bloggen från början), men det spretade väldigt i tankar och handling. Mycket känslor inblandade. Inte ett ord om exit-strategier eller säkrande av kapital vid händelse av en större börsnedgång. Kanske var detta ytterligare ett fall av "learning by doing"?

Ja ja, hoppas du kämpar på där ute, Miljardären. Vi väntar på en uppdatering.

/Johan

Anonym sa...

Säg inte att du sålde av dina pare aktier?

Anonym sa...

Ännu inget nytt här... Synd, men jag hoppas fortfarande på någon uppdatering framöver.